teisipäev, 1. märts 2016

Digiarengu kava esimesed etapid läbitud

Pärast koolitust viisime läbi koosoleku, milles osalesime nii meie (koolituse meeskond) kui ka õppealajuhataja, arvutiõpetaja ja huvijuht. Üheskoos vaatasime läbi oma püstitaud eesmärgi ja etapid selle elluviimiseks.
Nädal hiljem toimus 2.koosolek, kuhu kaasasime ka ainekomisjonide juhid. Selleks ajaks töötas põhimeeskond välja küsimustiku õpetaja digipädevuste hindamiseks. Toetusime HITSA poolt väljatöötatud mudelile digipädevuste hindamiseks, kuid et mitte kolleege ära ehmatada, ei pannud me küsimustikku kohe tasemete määramist. Teisel koosolekul tutvustasime nii küsimustikku kui ka kava, kuhu tegime kolleegide kaasabil täiendusi ja parandusi.
29.02. oli viimane küsimustiku täitmise päev. Võime öelda uhkusega, et saime põhimõtteliselt 100% tagasisidet!
Küsimustik asub siin: lingid.ee/digikysimustik
Nagu näete, õppisime eelmiselt koolituselt linkide lühendamist :)

2 kommentaari:

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  2. Ilus ja ülevaatlik Luunja digiarengut kirjeldav blogi. Lisatud on pilte, mis illustreerivad tegevusi. Eesmärk on selge ja lühike. Väga ülevaatlikult on kirjeldatud tegevuskava.
    Lisatud on ajalised tähtajad, mis aitavad tegevuskava teostada. Pädevuste hindamise küsimused on ülevaatlikud ja tulemused annavad selge liikumise suunise.
    Väga hea idee on vaheaega ära kasutada koolituse läbiviimiseks ja aprillis 2 diginädala tundides õpitud oskuste jagamine kolleegidele.
    Soovitame tekitada Luunja kooli kodulehele link blogi lihtsamaks leidmiseks.

    VastaKustuta